Tuesday, 18 October 2011

TIDAK MENGHARGAI CIPTAAN YANG DEBERIKAN


Sebab apa islamic kata tak reti nak bersyukur kerana mereka tidak mahu muka/tubuh diaorang yang Allah ciptakan dan telah me’modified’ nya supaya nampak ganas dan menjadi haiwan, tengkorak, jin dll.

1. Dennis Avner
Tempat pertama ialah Dennis Avner aka stalking cat,44 tahun.Dia modified mukanya dari tattoo dan silikon. Dia ni dah dijadikan manusia sibuk nak jadi harimau.2. Lucky Diamond Rich

Secara rasmi mamat ni adalah pemegang rekod orang yang paling banyak tatoo di dunia. Tatoo ada di seluruh badannya walaupun di kelopak mata dan dalam telinga.

3. Orang cicak
Dia ialah orang pertama membuat lidah bercabang.4. Pauly Unstoppable

Mungkin dia adalah pemegang rekod hidung terkembang di dunia.


5. Kala Kaiwi

Kala kawai mempunyai 67 tindik and 75 % dari badannya diletakkan tatoo. Dah macam jin dah.

6. Elaine DavidsonDari Brazil, mempunyai lebih daripada 2500 tindik di badannya.Berat besi anting-anting dia ialah 3 Kg dan pemegang rekod orang yang paling banyak tindik di dunia.8. Rick Genest

Tengkorak hidup. Muka yang paling menyeramkan. Bayangkan kalau kita selisih dengan dia tengah-tengah malam masa minum di R&R. Ada yang pengsan agaknya.

Pekerjaan paling sesuai ialah kerja gali kubur.Etienne Dumont ialah seorang pengkritik seni untuk suratkhabar di Geneva . Dia memasang tanduk dari silikon, anting-anting sebesar 2.7 inci di telinga dan anting-anting di hidungnya serta tak lupa tatoo dia yang ganas giler.

Mcam mana la ya kehidupan seharian depa ni ? adesss

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More